top of page
content people uden blink2.png
Burger_Black.png

OM OS

We make your audience think, feel, care & share

Succes på analoge og digitale platforme er fuldstændig afhængig af godt indhold. I ved det - og vi ved det. Men vi ved også, hvor utrolig svært det er at blive ved med at skabe værdifuldt kvalitetsindhold.

Alt for mange producerer indhold med 'venstre hånd', fordi de ved, at publikum hele tiden forventer nyt. Drop det!

Gør det til en del af din strategi - og gør det rigtig godt i stedet. Det vil belønne sig!

content sweet spot.jpg
DET HANDLER OM INDHOLD
Audience wheel.jpg
DET HANDLER OM DEM 
(IKKE JER)

Vi tror på den gode historie. Din historie - men altid en historie, der relaterer sig til og bevæger mennesker. For det handler i sidste ende om dem, jeres publikum eller målgruppe. Ikke om jer.

 

Vi skaber indhold og koncepter, der får mennesker til at tænke og føle - og i sidste ende bryde sig om jer, jeres virksomhed og jeres brand.

 

Det handler om at skabe en relation til jeres kunder og potentielle kunder. Det handler om at opbygge et publikum og skabe et fællesskab.

Tri.jpg
DET HANDLER OM STRATEGI

Vi har specialiseret os i strategisk journalistik og I at fortælle verden om det, I står for som virksomhed - altså jeres kernefortælling, purpose og værdigrundlag. Så simpelt kan det siges.

Vi elsker journalistikken og dens metoder - og det burde du også.

For alle elsker en god historie - og det bliver altid bedre, hvis den er baseret på research, viden og følelser.

 

Giv jeres publikum det, de ønsker sig - og høst fordelene. Det er det, der gør os anderledes. Vi bruger vores journalistiske ekspertise til at skabe en forbindelse mellem jer og jeres publikum.

DET HANDLER OM OS
ja-ja-ja-ja.gif

Vi er strateger og journalister med så mange år bag os i mediebranchen, at vi for længst er stoppet med at tælle.

 

Vi tror på, at alle virksomheder skal tænke som medier for at få opmærksomhed og skabe en langvarig relation og forbindelse til deres kunder. Vi er overbeviste om, at bæredygtighed i alle former bliver den absolut væsentligste værdi for virksomheder at formidle i de kommende år.

 

Vi er et full-service indholdsbureau. Vores speciale er at kommunikere virksomheders værdi - når det gælder bæredygtighed i alle variationer og i forhold til produkt og service. Vi skaber værdi for dine kunder via værdifuldt indhold.

 

Vi tilbyder indholdsstrategi og planlægning, koncepter og produktion, operationalisering og måling på alle platforme.

Har I tænkt over hvilke brands, der klarer sig bedst?

Det er dem, der har gode historier at fortælle!

VI ER CONTENT PEOPLE
43770119_330717390839870_806376908355377

Mette Bernt Knudsen

Co-founder & partner

 

Indholdsstrateg og 
udvikler af indholdskoncepter

Vi er journalister, passionerede og professionelle.​

Vi fortæller historier, og vi ser det som en forpligtelse at give publikum indhold af værdi. For vi tror på, at værdifuldt indhold skaber positive relationer mellem brands og kunder - til gavn for begge.

Traditionel marketing forsøger at sælge dig noget – content marketing skaber en dialog med dig. En relation, der er baseret på tillid og værdi. Det er derfor, at content marketing er så effektivt! Det føles ikke som marketing!

Vi har et stort netværk af bla. journalister, vj’s, fotografer, grafikere, podcastere, der arbejder for os – og måske dig.

 

43879125_258403281684194_347452235369257

Teitur Jónasson

Co-founder & partner
 

Brand strateg og produktions-
management

bottom of page